Tehnoklik

Kako izbrisati Instagram profil

Kada izbrišete svoj račun, vaš profil, fotografije, videozapisi, komentari, lajkovi i pratioci bit će uklonjeni. Ako samo želite predahnuti, umjesto toga možete privremeno deaktivirati svoj račun.
Nakon što izbrišete svoj račun, ne možete se ponovno prijaviti s istim korisničkim imenom niti ga dodati na drugi račun, a izbrisane račune ne možete ponovno aktivirati.

Da biste trajno obrisali svoj Instagram račun:

 • Ne možete izbrisati svoj račun unutar Instagram aplikacije. Morate otvoriti mobilni preglednik (Chrome, Safari i sl) ili preglednik (browser) na kompjuteru. Idite na stranicu Izbriši svoj račun. Ako niste prijavljeni na Instagram, od vas će se tražiti da se prvo prijavite.
 • Odaberite opciju iz padajućeg izbornika pokraj odjeljka Zašto brišete svoj račun? i ponovno unesite šifru. Mogućnost trajnog brisanja računa pojavljuje se tek nakon što na izborniku odaberete razlog.
 • Kliknite ili dodirnite Trajno izbrisati moj račun.
 • Ako želite izbrisati neki drugi račun, kliknite korisničko ime u gornjem desnom dijelu stranice Izbriši svoj račun, dodirnite kružić za postavke/ kliknite pored korisničkog imena i odaberite Odjava. Prijavite se na račun koji želite izbrisati i slijedite gore navedene upute.

Iz sigurnosnih razloga Instagrm ne može izbrisati račun za vas. Morat ćete se prijaviti na svoj račun da biste ga obrisali.


Pogledajte najpopularnije produkte iz našeg shopa!


  Imajte na umu: Nakon što izbrišete svoj račun, ne možete se prijaviti s istim korisničkim imenom. Instagram ne može ponovno aktivirati izbrisane račune.


  Pogledajte najpopularnije produkte iz našeg shopa!


   Add comment

   Oglasi

   Oglasi

   Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.