Tehnoklik

Kako izbrisati Instagram profil

Kada izbrišete svoj račun, vaš profil, fotografije, videozapisi, komentari, lajkovi i pratioci bit će uklonjeni. Ako samo želite predahnuti, umjesto toga možete privremeno deaktivirati svoj račun.
Nakon što izbrišete svoj račun, ne možete se ponovno prijaviti s istim korisničkim imenom niti ga dodati na drugi račun, a izbrisane račune ne možete ponovno aktivirati.

Da biste trajno obrisali svoj Instagram račun:

  • Ne možete izbrisati svoj račun unutar Instagram aplikacije. Morate otvoriti mobilni preglednik (Chrome, Safari i sl) ili preglednik (browser) na kompjuteru. Idite na stranicu Izbriši svoj račun. Ako niste prijavljeni na Instagram, od vas će se tražiti da se prvo prijavite.
  • Odaberite opciju iz padajućeg izbornika pokraj odjeljka Zašto brišete svoj račun? i ponovno unesite šifru. Mogućnost trajnog brisanja računa pojavljuje se tek nakon što na izborniku odaberete razlog.
  • Kliknite ili dodirnite Trajno izbrisati moj račun.
  • Ako želite izbrisati neki drugi račun, kliknite korisničko ime u gornjem desnom dijelu stranice Izbriši svoj račun, dodirnite kružić za postavke/ kliknite pored korisničkog imena i odaberite Odjava. Prijavite se na račun koji želite izbrisati i slijedite gore navedene upute.

Iz sigurnosnih razloga Instagrm ne može izbrisati račun za vas. Morat ćete se prijaviti na svoj račun da biste ga obrisali.

Imajte na umu: Nakon što izbrišete svoj račun, ne možete se prijaviti s istim korisničkim imenom. Instagram ne može ponovno aktivirati izbrisane račune.

Add comment

Oglasi

Oglasi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.