Tehnoklik
Kako skinuti pjesmu ili drugi video sa YouTube-a?

Kako skinuti pjesmu ili drugi video sa YouTube-a?

Kako najlakše mogu skinuti pjesmu sa YouTube na kompjuter?

YouTube je osmišljen tako da korisnicima omogućuje gledanje videozapisa samo na njihovoj web stranici. Mnogi korisnici žele preuzeti ili skinuti svoje omiljene videe s YouTubea na svoj računar kako bi ih mogli gledati bez povezivanja s Internetom ili drugim uređajima.

U nastavku su navedeni koraci potrebni za besplatno preuzimanje i gledanje YouTube videa na vašem kompjuteru.

Preko web-stranice

Danas vam mnoge web stranice omogućuju da na svoj računar unesete URL (adresu) videozapisa koji želite skinuti i dobijete link za preuzimanje video datoteke. U nastavku su upute za preuzimanje videozapisa s YouTubea s jedne takve web stranice, KeepVid.pro.

 1. Prvo idite na stranicu YouTube koja sadrži video koji želite skinuti. Kad ste pronašli stranicu, pritisnite Ctrl + L na tastaturi da biste selektovali tekst u adresnoj traci , a zatim Ctrl + C da biste kopirali internetsku adresu. Ako se nalazite na Apple računaru, Ctrl zamijenite tipkom Command (  ).
 2. Idite na web stranicu https://keepvid.pro .
 3. Stranica prikazuje tekstni okvir u koji možete unijeti URL videozapisa na YouTubeu. Kliknite unutar tekstnog okvira da biste tamo postavili kursor, a zatim zalijepite adresu koju ste kopirali u koraku 1 pritiskom na Ctrl + V (ili ⌘ + V na Mac računaru).
 1. Mala slika preglednog videa prikazuje se 5 do 10 sekundi nakon lijepljenja URL-a videozapisa na YouTubeu u koraku
 2. Kliknite plavo dugme Best Download pored pregleda videozapisa.
 3. Ovisno o internetskom pregledniku i njegovim postavkama, vidjet ćete upit o tome što želite učiniti s video datotekom. Odaberite opciju Spremi/sačuvaj da biste datoteku spremili na računar. 

  Ako se video otvori izravno u vašem pregledniku, desnom tipkom miša kliknite videozapis i odaberite Spremi video kao .
 1. Naziv datoteke podrazumijeva ili naziv videa ili “videozapis”, a format datoteke je mp4 ili webm , ovisno o najkvalitetnijem videozapisu koji je dostupan za vaš URL.
 2. Po želji promijenite naziv datoteke u nešto što je povezano s vašim specifičnim videozapisom. Ne morate unijeti ekstenziju datoteke (kao što je .webm ). Format se dodaje datoteci automatski.
 3. Kliknite Spremi da biste skinuli i sačuvali svoj videozapis. Prema zadanim postavkama, sprema se u folder “preuzimanja” ili “downloads”

Čitaj ostale vodiče …

Pogledaj i naše ostale članke iz kakopedije i saznaj kako:
instalirati Viber
deaktivirati Instagram
obrisati Instagram
skinuti video sa YouTube
skinuti video sa Facebook-a

Još uvijek ne mogu skinuti video

Ako nakon navedenih koraka ne dobijete pregled poput našeg primjera, provjerite funkcionira li link koji koristite otvaranjem stranice u novom prozoru. Nakon što se potvrdi da radi, pokušajte ponovo gore navedene korake. Ako koraci i dalje ne rade, pokušajte osvježiti ovu stranicu pritiskom na tipku F5 na tipkovnici i ponovo slijedite gore navedene korake.

Add comment

Oglasi

Oglasi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.